Languages

Startpagina

Great Place To Work Certified

Cofinimmo behaalt de Great Place To Work®-certificering voor 2024

Eind vorig jaar ontving Cofinimmo de Great Place To Work®-certificering in België en Duitsland. Deze onderscheiding is gebaseerd op een uitgebreid onderzoek waarin de relatie van de werknemers met hun job, management en collega’s wordt gemeten. De methodologie van Great Place To Work® houdt rekening met eerlijkheid, geloofwaardigheid, respect, trots en collegialiteit om het algehele niveau van betrokkenheid van de medewerkers te meten.

De Great Place To Work-award zet bedrijven in de schijnwerpers die een positieve, inclusieve en stimulerende werkomgeving creëren. Cofinimmo wordt beloond voor haar voortdurende inspanningen om de tevredenheid, professionele ontplooiing en het welzijn van haar werknemers te bevorderen.

Great Place To Work® is de wereldwijde referentie op het vlak van werkcultuur, werknemerservaring en leiderschapsgedrag waarvan is bewezen dat zij leidt tot een marktleidende omzet, het behoud van medewerkers en meer innovatie. "Great Place To Work-certificering is een felbegeerde onderscheiding die een consistente en proactieve toewijding aan de algehele ervaring van medewerkers vereist" zegt Sarah Lewis-Kulin, Vice President Global Recognition bij Great Place To Work. Zij benadrukt dat certificering de enige officiële erkenning is die dankzij real-time feedback over de bedrijfscultuur van medewerkers wordt verkregen. "Met deze erkenning onderscheidt Cofinimmo zich als een van de topbedrijven om voor te werken die haar medewerkers een geweldige werkomgeving aanbiedt."

Jean-Pierre Hanin, CEO of Cofinimmo:

"We zijn trots dat onze werknemers Cofinimmo beschouwen als een Great Place To Work. We zijn er stellig van overtuigd dat gelukkige en geëngageerde werknemers de sleutel zijn tot duurzaam succes. Menselijk kapitaal vertegenwoordigt een doorslaggevend concurrentievoordeel voor Cofinimmo, zowel op het vlak van de kwaliteit van haar dienstverlening aan klanten als op het vlak van haar financiële en sociale prestaties."

Over Great Place to Work-certificering™

De Great Place To Work®-certificering™ is de meest definitieve ‘employer-of-choice’ erkenning die bedrijven nastreven. Het is de enige erkenning die volledig is gebaseerd op wat werknemers rapporteren over hun ervaring op de werkvloer - in het bijzonder hoe regelmatig zij de werkomgeving als vertrouwensvol ervaren. De Great Place to Work-certificering wordt wereldwijd door werknemers en werkgevers erkend en is de wereldwijde benchmark voor het identificeren en erkennen van uitmuntende werknemerservaring. Elk jaar stellen meer dan 10.000 bedrijven in 60 landen zich kandidaat voor een Great Place To Work-certificering.

Over Great Place To Work®

Als de wereldwijde autoriteit op het vlak van werkcultuur brengt Great Place To Work® 30 jaar baanbrekend onderzoek en gegevens in om elke organisatie te helpen een Great Workplace te worden voor iedereen. Hun gepatenteerde platform en For All™-model helpen bedrijven bij het evalueren van de ervaring van elke medewerker, waarbij voorbeeldige werkomgevingen ‘Great Place To Work Certified™’ worden of in een felbegeerde lijst van Best Workplaces™ worden opgenomen.