Languages

Wie zijn wij?

Ons vastgoed

Cofinimmo bezit een gediversifieerde portefeuille die verspreid is over België, Frankrijk, Nederland, Duitsland, Spanje, Finland, Ierland, Italië en het Verenigd Koninkrijk, met een waarde van ongeveer 6,2 miljard EUR en een totale oppervlakte van ongeveer 2.500.000 m². De belangrijkste investeringssectoren zijn zorgvastgoed (75,5%), distributienetten (7%) en kantoren (17,5%).

Cofinimmo speelt eveneens een rol in de renovatie en verbetering van de publieke en non-profit vastgoedportefeuille in België. Zij heeft verscheidene specifieke gebouwen zoals gerechtsgebouwen, brandweerkazernes of gevangenissen die op zeer lange termijn aan de overheid worden verhuurd.

Cofinimmo past als onafhankelijke vennootschap de strengste normen inzake corporate governance en duurzaamheid toe. Zij biedt haar klanten diensten aan en beheert haar vastgoed via een team van ruim 160 personen dat vanuit Brussel (hoofdzetel), Parijs, Breda, Frankfurt en Madrid actief is.

Strategische focus

ZORVASTGOED IN EUROPA

  

Verwervingen van activa. Beoordeling gebaseerd op verschillende factoren:

- zorgketen
- intrinsieke kwaliteiten
- energieprestatie
- uitbater-huurder
- ligging
- omgeving

(Her)ontwikkelingsprojecten

Arbitrage van activa

Diversificatie per land, type uitbater-huurder en type zorgvastgoed

Duurzame ontwikkeling

Opvolging van de financiële prestatie van de verworven sites

Kantoren in Brussel

Cofinimmo richt zich op de herbalancering van de verschillende subsegmenten in haar kantorenportefeuille ten voordele van hoogwaardige gebouwen in het Central Business District (‘CBD’).

Dicht bij de klant

Proactief verhuurmanagement

Herontwikkelingsprojecten

Selectieve arbitrage van activa

Duurzame ontwikkeling

Opportunistische investeringen

Vastgoed van distributienetten

Publiek-Private Samenwerkingen