Languages

Onze mensen

Comités

Uitvoerend Comité

Jean-Pierre Hanin

Jean-Pierre Hanin

Chief Executive Officer

Jean-Pierre Hanin heeft een licentiaatsdiploma in de Rechten behaald op de KUL. Hij heeft tevens een Master in Fiscaal Management van de Solvay Handelsschool en een LL.M. van Georgetown University. Hij is zijn carrière begonnen als advocaat. Hij is vervolgens aan de slag gegaan bij verschillende internationale groepen om er achtereenvolgens financiële en managementfuncties op te nemen, waaronder Chief Financial Officer en Chief Executive Officer van de Lhoist Groep, wereldleider in kalk en dolomiet. In de recentste jaren was hij actief als Chief Financial Officer dan verantwoordelijke van de afdeling 'Building Performance' bij de Etex Groep, gespecialiseerd in bouwmaterialen. In het kader van zijn functies was hij gedurende meer dan 20 jaar actief in verschillende regio's over heel de wereld en heeft hij er zowel consolidatie- als ontwikkelingsactiviteiten uitgeoefend.

Jean Kotarakos

Jean Kotarakos

Chief Financial Officer

Jean Kotarakos vervoegde Cofinimmo als Chief Financial Officer, lid van het Uitvoerend Comité en Bestuurder-Directeur in Juni 2018. Hij behaalde een Master Handelsingenieur aan de Solvay Brussels School of Economics and Management. Hij begon eerst als Auditeur bij KPMG in 1996. Tussen 1999 en 2007 vervulde hij verschillende functies binnen de Groep D’Ieteren, van Corporate Analyst tot Head of Consolidation & Corporate Planning. Hij vervoegde de Belgische GVV Aedifica in 2007 en werd er Chief Financial Officer, lid van het Uitvoerend Comité en Uitvoerend Bestuurder.
Jean Kotarakos is tevens docent in de gevorderde boekhoudcursus van het executive programme in real estate aan de Solvay Brussels School of Economics and Management sinds 2010.

Françoise Roels

Françoise Roels

Chief Corporate Affairs and Secretary General

Françoise Roels leidt de departementen Legal & Compliance, Tax, HR, CSR & Innovation en Information Management. Zij is verantwoordelijk voor het Secretariaat Generaal van de vennootschap. Daarnaast staat zij in voor de relaties met de aandeelhouders in het kader van de algemene vergaderingen en voor de interacties met de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten. Vooraleer zij in 2004 in dienst trad bij Cofinimmo werkte zij bij Loyens, Euroclear/JP Morgan en de Belgacom Groep. Zij was er verantwoordelijk voor alle fiscale aangelegenheden, het deugdelijk bestuur en het juridisch bestuur van de dochtervennootschappen. Zij is licentiate in de Rechten (RUG 1984) en kandidate in de Filosofie (RUG 1984) en behaalde een fiscaliteitsdiploma (Ecole Supérieure des Sciences Ficales 1986).

Yeliz Bicici

Yeliz Bicici

Chief Operating Officer Offices

Yeliz Bicici trad in 2008 in dienst bij Cofinimmo, eerst als Property Manager, vervolgens als Area Manager en Development Manager. In 2014 werd zij Head of Development. Zij heeft resoluut bijgedragen aan de ontwikkeling van belangrijke projecten voor Cofinimmo. Sinds 2018 heeft zij de leiding over de portefeuilles kantoren, distributienetten en Publiek-Private Samenwerkingen, evenals over alle vastgoedontwikkelingen van de groep. Vooraleer zij in dienst trad bij Cofinimmo, werkte zij bij Robelco en Uniway. Yeliz Bicici is tolk (Mercator 1997) en behaalde een dubbele Master in Vastgoed (KUL 2009 en Universiteit van Antwerpen 2012).

Sébastien Berden

Sébastien Berden

Chief Operating Officer Healthcare

Sébastien Berden begon zijn carrière in 1998 bij KPMG opeenvolgend als financial auditor en Corporate Finance Consultant. Hij trad in dienst bij Cofinimmo in juni 2004 als Investor Relations Officer en werd nadien Business Development Manager in 2006 en Head of Healthcare in 2011. Sinds 2018 heeft hij de leiding over het Business Development, Asset Management en Property Management van de zorgvastgoedportefeuille van de groep. Sébastien Berden behaalde een Master in Toegepaste Economie aan de Universiteit van Antwerpen. Hij is tevens gecertificeerd financieel analist en beëindigde een programma voor Leadership Development aan de Harvard Business School. Sébastien Berden behaalde tevens een post graduaat in Hospital and Care Management aan de UCL.

Auditcomité

Xavier de Walque

Xavier de Walque

Voorzitter

Inès Archer-Toper

Inès Archer-Toper

Lid

Benoit Graulich

Benoit Graulich

Member

Comité van benoemingen, bezoldigingen en corporate governance

Jacques Van Rijckevorsel

Jacques van Rijckevorsel

Voorzitter

Olivier Chapelle

Olivier Chapelle

Lid

Diana Monissen

Diana Monissen

Lid

Maurice Gauchot

Maurice Gauchot

Lid