Languages

Onze mensen

Comités

Uitvoerend Comité

Jean-Pierre Hanin

Jean-Pierre Hanin

Chief Executive Officer

Jean-Pierre Hanin vervoegde Cofinimmo in februari 2018 en bezit verschillende mandaten in de dochtervennootschappen van de Cofinimmo groep. Hij behaalde het diploma licentiaat in de Rechten aan de KUL, een Master in fiscaal management aan de Solvay Business School en een LL.M. aan de universiteit van Georgetown. Hij begon zijn carrière als advocaat. Vervolgens vervulde hij diverse financiële en managementfuncties bij internationale groepen, waaronder Chief Financial Officer en Chief Executive Officer bij de groep Lhoist, de wereldleider in kalk en dolomiet. In de recentste jaren was hij actief als Chief Financial Officer, daarna was hij verantwoordelijk voor de afdeling 'Building Performance' bij de Etex Groep, gespecialiseerd in bouwmaterialen. In het kader van zijn functies was hij gedurende meer dan 20 jaar actief in verschillende regio's over heel de wereld en heeft hij er zowel consolidatie- als ontwikkelingsactiviteiten uitgeoefend.

Jean Kotarakos

Jean Kotarakos

Chief Financial Officer

Jean Kotarakos vervoegde Cofinimmo in juni 2018 als Chief Financial Officer. Hij behaalde een diploma Handelsingenieur aan de Solvay Brussels School of Economics and Management (ULB). Hij geeft er sinds 2010 les in het Executive Programme in Vastgoed. Hij houdt toezicht op de afdelingen Accounting, Communication & IR, Control, IT, Mergers and Acquisitions en Treasury & Project Finance en oefent verschillende mandaten uit in de dochtervennootschappen van de Cofinimmo groep. Tijdens zijn carrière bekleedd Jean Kotarakos talrijke financiële functies binnen vennootschappen. Na een tiental jaar bij KPMG en D'Ieteren, trad hij in dienst bij Aedifica waar hij Chief Financial Officer was van 2007 tot mei 2018.

Françoise Roels

Françoise Roels

Chief Corporate Affairs and Secretary General

Françoise Roels trad in augustus 2004 in dienst bij Cofinimmo. Zij is licentiate in de rechten (RUG 1984), kandidate in de filosofie (RUG 1984) en verwierf een fiscaliteitsdiploma (Ecole Supérieur des Sciences Fiscales 1986). Zij is verantwoordelijk voor het algemene secretariaat van de vennootschap en voor de taken inzake compliance en risicobeheer van Cofinimmo. Ze staat tevens in voor de verschillende aspecten die verband houden met de aandeelhoudersstructuur en de contacten met de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten. De departementen Fiscaliteit, Governance, Information management, Legal en Human Ressources van de vennootschap vallen eveneens onder haar supervisie. Zij bezit eveneens verschillende mandaten in de dochtervennootschappen van de Cofinimmo groep. Alvoren de Cofinimmo groep te vervoegen, werkt Françoise Roels bij het advocatenkantoor Loyens, bij Euroclear/JP Morgan en bij de Belgacom Groep. Zij was er verantwoordelijk voor de fiscale aangelegenheden en het deugdelijk bestuur.

Yeliz Bicici

Yeliz Bicici

Chief Operating Officer Offices & Real Estate Development

Yeliz Bicici trad in 2008 in dienst bij Cofinimmo. Zij was eerst werkzaam als Property Manager, vervolgens als Area Manager en Development Manager, alvorens Head of Development te worden in 2014. Sinds juli 2018 bekleedt zij de functie van Chief Operating Officer Offices & Real Estate Development. Zij begeleidt de departementen Ontwikkeling, Kantoren, Project management en Distributienetten. Yeliz Becici oefent verschillende mandaten uit in de dochtervennootschappen van de Cofinimmo groep. Zij bezit een dubbele Master in Real Estate (KUL 2009 en Universiteit van Antwerpen 2012) en volgde een postuniversitaire opleiding engineering energie (UGent) en financiële analyse. Alvorens Cofinimmo te vervoegen, werkte ze voor Robelco van 2001 tot 2008 en voor Uniway tot 2001.

Sébastien Berden

Sébastien Berden

Chief Operating Officer Healthcare

Sébastien Berden trad in 2004 in dienst bij Cofinimmo, eerst als Investor Relations Officer, vervolgens als Development Manager Healthcare, een functie die hij van 2011 tot 2018 bekleedde. Sinds juli 2018 bekleedt hij de functie van Chief Operating Officer Healthcare en superviseert hij het departement Healthcare. Hij oefent verscheidene mandaten uit in de dochtervennootschappen van de Cofinimmo groep. Hij is tevens bestuurder van Aldea Group NV en SCI Foncière CRF. Sébastien Berden behaalde een Master in de Toegepaste Economie aan de Universiteit van Antwerpen. Hij volgde tevens een postuniversitaire opleiding in financiële analyse en voltooide een programm in Leadership Development aan de Harvard Business School. Hij heeft bovendien een postgraduaat in Hospital and Care Management aan de UCL. Hij begon zijn loopbaan in 1998 bij KPMG achtereenvolgens als financieel auditor en Corporate Finance Consultant.

Auditcomité

Benoit Graulich

Benoit Graulich

Voorzitter

Jean Hilgers

Jean Hilgers

Lid

Xavier de Walque

Xavier de Walque

Lid

Comité van benoemingen, bezoldigingen en corporate governance

Jacques Van Rijckevorsel

Jacques van Rijckevorsel

Voorzitter

Olivier Chapelle

Olivier Chapelle

Lid

Diana Monissen

Diana Monissen

Lid

Inès Archer-Toper

Inès Archer-Toper

Lid